becuri, lampi, becuri economice, leduri, corpuri de iluminat

Philips, Osram, Massive


TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

 

Folosirea (vizitarea sau comandarea produselor) acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.
Societatea proclima srl isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.
Accesand pagina -Termeni si conditii- puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

1. Termeni

E-Lighting.ro - este o divizie a E-Lighting Distribution S.R.L., cu activitate independenta in comercializarea produselor electrice in mediul virtual internet.
Client - orice persoana fizica sau juridica care se angajeaza intr-o relatie comerciala cu e-lighting.ro.

2. Aplicare

Urmatoarele conditii comerciale, fixeaza cadrul legal intre e-lighting.ro si clientii care comanda produse din magazinul virtual www.e-lighting.ro.

Eventualele conditii comerciale suplimentare ale clientului, care difera de conditiile care fac obiectul acestui text, nu au valabilitate.

3. Contractul de vinzare-cumparare

Pentru a cumpara produse de pe site-ul e-lighting.ro, clientul trebuie sa fie major (sa aiba virsta implinita de 18 ani). Efectuarea unei comenzi, reprezinta implicit acceptarea conditiilor comerciale generale ale e-lighting.ro si tine loc contractului de vinzare-cumparare.

Acest contract intra in vigoare dupa ce clientul si-a dat acceptul asupra comenzii sau dupa ce e-lighting.ro a trimis produsele comandate de acesta.

E-Lighting.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare comenzile pentru care s-au dat date eronate, sau exista dubii in legatura cu provenienta si corectitudinea lor.

4. Preturi

Informatiile despre articole si preturi sunt prezentate sub rezerva erorilor de redactare. E-lighting.ro isi rezerva dreptul de a modifica preturile la produsele din oferta. Pentru calculul facturilor, se vor lua in considerare preturile afisate in ziua efectuarii comenzii.

Preturile sunt afisate in lei si in cazul in care nu se specifica altfel, includ TVA.

La valoarea facturii se vor adauga taxe de transport si ambalare in valoare de 25 lei acesta valoare fiind adaugata le pretul unuia dintre produse, acolo unde valoarea produselor comandate nu depaseste 1000 lei.

5. Livrarea

Livrarea produselor se va efectua prin posta normala sau curier rapid. La cererea clientului se poate apela la modul de livrare dorit, daca aceasta este posibil cu mentiunea ca eventualele cheltuieli suplimentare vor fi reflectate in pretul produsului cumparat sau suportate separat de catre client.

Produsele comandate vor fi ambalate si vor fi inscriptionate cu datele expeditorului in asa fel incit sa nu dezvaluie continutul acestora.

De regula, produsele vor parasi depozitul nostru in termen de 24 de ore daca acestea se gasesc in stoc.

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza intre 2 zile si 14 zile, din momentul inregistrarii comenzii pe serverul gazda a site-ului e-lighting.ro.
In conditii speciale (avand in vedere faza incipienta a acestui tip de comert in Romania si neexistenta unei infrastructuri adecvate in privinta transporturilor si a aprovizionarii furnizorilor), in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

Eventuale cereri de despagubiri pentru daune, provocate din cauza depasirii termenului de livrare nu vor fi acceptate.

La momentul livrarii, clientul va fi informat ca produsele au parasit depozitul nostru si se afla de acum in custodia postei.


6.Plata

E-lighting.ro livreaza pe tot cuprinsul Romaniei cu plata ramburs. Costul de transport este suportat partial sau integral de firma noastra in functie de optiunea de livrare si de valoarea comenzii conform celor specificate in sectiunea livrare in site.
Plata in avans este de asemenea posibila, prin MANDAT POSTAL sau virmament bancar cheltuielile de transport fiind in acest caz 50% din valoarea normala cu exceptia livrarilor gratuite.

Clientii fideli si inregistrati ca membri la e-lighting.ro, care au demonstrat o buna istorie de plata in trecut, pot opta pentru plata pe baza unui ordin de plata sau viramant bancar dupa primirea produselor.

In cazuri exceptionale ne rezervam dreptul de a cere plata integrala sau partiala in avans.

7. Dreptul de proprietate

Produsele livrate ramin in proprietatea e-lighting.ro pina la momentul in care s-a efectuat plata integrala a acestora.

8 Returnari

E-lighting.ro garanteaza clientilor dreptul de a returna produsele in termen de 3 zile lucratoare de la primirea acestora.
Produsele pot fi inlocuite cu alte produse de valoare echivalenta sau mai mare. In acest caz cheltuielile de transport tur-retur vor fi suportate de client.

8.1. Contractul de vanzare-cumparare isi inceteaza valabilitatea daca in termen de 3 zile lucratoare de la primirea comenzii, clientul face uz de dreptul sau de a returna comanda.

8.2. Intentia de a returna comanda este luata in considerare, numai daca in acest termen de 3 zile lucratoare clientul a trimis produsele pe adresa mentionata pe colet in dreptul expeditorului, impreuna cu factura in original si a facut in prealabil cunoscuta intentia sa in scris (reclamatii@e-lighting.ro).

8.3. Clientul este obligat sa returneze produsele care fac obiectul plangerii. In cazul in care acestea au fost deja platite, in cel mai scurt timp i se va returna suma aferenta.

8.4. Dreptul de returnare nu exista in cazul...
... produselor realizate sau achizitionate special dupa dorinta clientului (la comanda).
... casetelor video, DVD-urilor, CD-urilor si pachetelor software daca acestea au fost desigilate.

In cazul produselor sub forma de seturi sau sortimente, acestea vor fi returnate in intregime, chiar daca reclamatia se refera doar la un singur obiect din set sau sortiment.

Costurile de transport pentru returnare sunt suportate de catre client.

9. GARANTIA PRODUSELOR
Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte.

In cazul aparitiei unei defectiuni in perioada de garantie se procedeaza astfel:

a) se anunta incidentul telefonic (sau prin e-mail) veti expedia produsul prin serviciul de curierat rapid, la adresa indicata de catre personalul e-lighting.ro, urmand ca acesta sa va parvina dupa ce a fost depanat sau inlocuit, in acelasi mod (curier rapid);
c) achitarea expedierii produsului de la client catre depozitul nostru cade in sarcina clientului iar livrarea produsului depanat sau inlocuit cade in sarcina e-lighting.ro.

c) atunci cand repararea sau inlocuirea nu sunt posibile clientul poate opta pentru returnarea sumei platite sau obtinerea altui produs disponibil din aceeasi categorie.

d) produsele defecte care se incadreaza in termenii necesari obtinerii garantiei vor fi inlocuite cu acelasi model si in cazul in care acesta nu se afla pe stoc se va inlocui cu un produs cu caracteristici similare. In cazul in care inlocuirea cu un produs echivalent nu este posibila acesta va fi inlocuit cu un produs din o categorie superioara.

e) produsele defecte vor fi trimise de catre client , impreuna cu factura in original, la adresa specificata pe colet in dreptul expeditorului.

f) in cazul in care e-lightingro se afla in imposibilitatea inlocuirii produselor, clientului i se va restitui contravaloarea acestora.

10. Colete neridicate si returnate

Coletele trimise si neridicate in termen de 10 zile de la oficiul postal vor fi returnate automat de catre posta. In acest caz clientul nu este exonerat de obligatia de plata a facturii. Cheltuielile cauzate de expedierea tur-retur cit si a celor percepute de catre posta ca taxa de magazinaj, vor fi evidentiate si adaugate la factura comenzii returnate. In acest caz, e-lighting.ro isi rezerva dreptul de a cere plata integrala in avans, atit pentru retrimiterea coletului returnat cit si pentru comenzile ulterioare.

E-lighting.ro avizeaza telefonic si/sau prin email, fiecare client in parte, de data la care coletul a fost depus la posta. Eventuale plingeri legate de lipsa avizarii de catre posta, nu vor fi acceptate.

11. Daune la transport

Daca, produsele primite se dovedesc a avea daune din cauza transportului, clientul este obligat sa reclame aceste daune la serviciul de coletarie (posta).

12.OBLIGATII LA INREGISTRARE

Pentru a folosi serviciile oferite de site, va obligati sa:

- furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului

- mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, e-lighting.ro are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

Deasemenea , e-lighting.ro poate, din proprie iniţiativă sau la cererea dvs., sa corecteze sau să şteargă orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depăşite sau atunci când nu mai doriţi să figuraţi în baza noastră de date.

 

13. POLITICA e-lighting.ro DE PROTEJARE A INFORMATIILOR

e-lighting.ro duce o politică strictă de respectare a confidentialitătii datelor utilizatorilor sitului.

e-lighting.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopurile pentru care au fost incredintate (efectuarea comenzii).

e-lighting.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa Dvs. de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu inchiriaza, nu vinde, nu ofera sau nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

e-lighting.ro poate divulga datele dumneavoastra in cazurile prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

e-lighting.ro poate, din proprie iniţiativă sau la cererea dvs., să completeze, corecteze sau să şteargă orice date cu caracter personal care sunt incomplete, incorecte, depăşite sau atunci când nu mai doriţi să figuraţi în baza noastră de date.

 

14. MODIFICARI ALE SERVICIULUI

e-lighting.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca e-lighting.ro nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

 

15. ABSOLViIREA DE RASPUNDERE

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:  utilizarea serviciilor e-lighting.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

e-lighting.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop.


e-lighting.ro nu ofera nici o garantie ca:

- serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra

- serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori

- calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului va satisface toate cerinteleorice

- eroare de program va fi corectata.

16. LIMITARI ALE RASPUNDERII

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca e-lighting.ro nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca e-lighting.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

- utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor SITE-ULUI

- acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra

- declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului

orice alta problema legata de serviciile site-ului.

17. INSTIINTARI

Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

18. Frauda:
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI E-LIGHTING.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL E-LIGHTING.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI E-LIGHTING.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

19. Litigii:
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.
Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

 
Viziteaza magazinul E-lighting.ro pe ShopMania

Copyright © 2011 E-Lighting Distribution, CUI: RO25158023, Reg.Com.: J29 /323 /2009, 
Str. Panciu Nr. 15, Ploiesti 
anpc.gov.ro